Skip to main content

Vinskole for begyndere og nysgerrige

Vi glæder os til at byde velkommen til hold 3 på Hillerød Vinklubs vinskole. Vi har igen allieret os med en erfaren og WSET-certificeret underviser.

Tilmelding
Modul 1 - 10. oktober 2023

Introduktion til vin og vinsmagning

Introduktion til vin og vinsmagning. Det bliver en god mulighed for dig til at fordybe dig i vinsmagningens kunst og blive klogere på, hvordan du kan blive bedre til at smage.

Du bliver sendt hjem med lektier om at smage mere på verden - og særligt på vine. Det er da lektier, der er til at forstå.

Modul 2 - 24- oktober 2023

Fokus på hvidvine

Vi vil fokusere på hvidvine. Her vil du blive klogere på de store grønne druer, de kendte distrikter og historiske vinhuse. Måske du finder en ny favorit eller får sat flere ord på den nuværende.

Modul 3 - 7. november 2023

Fokus på rødvine

Vi vil fokusere på rødvine. Her vil du ligeledes blive klogere på druer, distrikter og huse. Du vil blive udfordret og din horisont vil forhåbentlig blive udvidet. Der er så mange spændende muligheder uden for vores vane-valg.

Modul 4 - 21. november 2023

Mousserende vin

Vi vil fokusere på mousserende vin. Denne legendariske drik rummer en masse spændende nuancer og gode råd til at finde dine yndlings. Og hvad egner sig bedre til at runde vinskolen af end en festlig smagning af bobler?

Tilmelding

Først til mølle

For at sikre høj kvalitet og praktisk anvendelighed vil du blive trænet efter WSET's (Wine and Spirits Education Trust) SAT smageteknik (Systematic Approach to Tasting) - af den garvede underviser Allan Ryder, der er ekspert i både at hjælpe nybegynderen, inspirere den nysgerrige og udfordre den erfarne.

Investeringen for de fire moduler er kr. 1.895,-. Er du allerede medlem af Hillerød Vinklub er prisen kr. 1.495,-

Tilmelding